Roulade af to slags dansk ørred på rejeskum med grønt

  • 650 g ørredroulade
  • 350 g rejer uden væde
  • 150 g mandelsplitter
  • 2½ dl piskefløde
  • Dild, purløg og persille efter smag
  • Diverse salater til pynt

 

Fremgangsmåde

  1. Tag rouladen ud fra frost, lad den tø i 30 min., og skær den i 20 skiver, der få lov at tø op.
  2. Rist mandelsplitterne, og lad dem afkøle. Giv rejerne et let tryk, så en del af væden forsvinder. Blend mandlerne let, og tag dem ud af blenderen. Blend herefter rejerne, så der stadig er lidt stykker i. Hak krydderurterne fint.
  3. Pisk piskefløden til skum, vend forsigtigt de blendede rejer og de hakkede krydderurter i, og smag til med salt og citronsaft.
  4. Anret ti tallerkner med pyntesalat, fordel rejeskummet, og drys de blendede mandler på. Læg to skiver ørredroulade på, og pynt med lidt friske salater.

Forslag til tilbehør
Flutes eller andet godt brød.

 

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk