Rejer på karry-/mangosalsa med mynte og lime

Personer: 10

  • 800 g rejer
  • 3 stk. mango (ikke for modne)
  • 2 tsk. karry
  • 1 stort løg
  • Lidt olie
  • 2 dl fiskefond
  • Frisk mynte
  • 3-4 stk. lime
  • Små salater
  • 10 stk. små tomater

 

Fremgangsmåde

  1. Befri mangoerne for skind og kerner, og skær dem i mindre tern.
  2. Rens løget, og hak det fint. Svits løget i lidt olie med karry, og tilsæt fiskefonden. Lad det koge, tilsæt mangoternene, og kog dem næsten møre. Blend salsaen let, så der stadig er lidt små stykker i, og smag den til med salt og peber.
  3. Vaks limefrugterne godt, og riv dem med et juliennejern (gem skallen). Skræl herefter frugterne og skær dem i fileter. Pres saften ud af lamellerne, og brug den til at smage salsaen til med.
  4. Skyl de små salater. Skær de små tomater i passende stykker, og anvend begge dele som bund til retten. Fordel salsaen og rejerne, og pynt hver tallerken med limeskal, limefileter og frisk mynte plukket i mindre stykker.

Forslag til tilbehør
Godt hjemmebagt brød.

 

Seafood i mere end 30 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 30 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 30 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk