Kammuslinger og bagte rødbeder gør hinanden selskab på spinatcreme

Personer: 10

 • 20 stk. kammuslinger
 • 300 g rødbeder
 • Kommen efter smag
 • Olie til bagning/stegning
 • 1 stk. løg
 • ½ dl hvidvin eller fiskefond
 • 2 dl piskefløde
 • 1 bk. babyspinat
 • Hakket hvidløg efter smag

 

Fremgangsmåde

 1. Rens rødbederne, og skær dem i rustikke stykker. Bag dem med lidt kommen, olie, salt og peber. Grove stykker af kammuslinger blandes i, lige før de er møre (bag evt. det hele lidt mere, pas på at kammuslingerne ikke får for meget).
 2. Svits hakket løg, tilsæt hvidvin eller fiskefond, lad det koge ind, og tilsæt fløde. Lad cremen koge til passende konsistens, vend hakket spinat i, og lad cremen lune. Pas på den ikke koger tynd. Smag til med salt, peber og hvidløg i flager.
 3. Anret cremen i en skål, læg de møre rødbeder og kammuslinger på, og drys lidt flagesalt og friskkværnet peber på toppen.

 

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk