Pasta med flødestuvet spinat og Bubble Crust med fennikel crudite

Personer: 10

  • 4 store Fennikel
  • 3 stk. Grønne courgetter
  • 500g ekstra fine Grønne bønner
  • 1 dl Olivenolie
  • ½ dl Citronsaft
  • Salt og peber
  • 20 stk. Bubble Crust Kuller Fedtsprey
  • 800g Babyspinat (gem lidt små blade til pynt)
  • ¼ dl Olivenolie
  • 200g Løg i tern
  • 5 fed Hvidløg i små tern
  • 8 dl Fløde
  • Majsstivelse
  • Revet muskatnød
  • Salt og peber
  • 1200g Frisk pasta
  • 100g Tørristede pinjekerner.

Fremgangsmåde

  • Fennikel skæres i tynde strimler på langs på et mandolinjern
  • Del courgetterne i 3 og skær dem i tynde strimler på et mandolinjern
  • Bønnerne blancheres og afkøles.
  • Bland bønnerne med de strimlede grøntsager og vend dem med citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
  • Læg Bubble Crust Kuller på en bageplade, sprøjt gerne med lidt fedtsprey.
  • Tilbered Bubble Crust Kuller i ca. 15 minutter ved 210°C
  • Rist løg og hvidløg i olivenolie.
  • Tilsæt den skyllede babyspinat.
  • Når spinaten er ”faldet” sammen krydres den med revet muskatnød, salt og peber.
  • Tilsæt fløden og lad den simre under omrøring, i ca. 10 minutter.
  • Saucen kan jævnes med majsstivelse, til den rette konsistens er opnået.
  • Kog båndpastaen i letsaltet vand til den er al dente.
  • Vend pastaen sammen med den flødestuvede spinat og server enten som portions anretninger eller som fadservering. Læg de stegte Bubble Crust Kuller på toppen og drys med de ristede pinjekerner og små blade babyspinat.
  • Server Fennikel Crudite ved siden af

 

Pasta med flødestuvet spinat og Bubble Crust med fennikel crudite

Klik for stort billede

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk