Panerede stykker af kuller stænket med malteddike, som er en traditionel favorit. En vigtig ingrediens i både paneringen og marineringen af de uundværlige fritter er øl, som giver retten en ekstra dimension af smag. Grønne ærter fuldender denne traditionelle ret og skaber en harmonisk servering.
For at bevare den autentiske Fish’n’Chips-oplevelse anbefaler vi at servere retten i et kræmmerhus rullet af en gammel avis, en tradition der nu holdes i hævd i en fødevaregodkendt version (Varenr. 9902). Naturelle Polar Kullerloins er ideelle til denne ret, paneret i en dej rørt af mel, gær og øl – du kan vælge mellem tyk eller tynd panering og eventuelt tilføje æg for ekstra smag. De friteres til de er sprøde og gyldne (Varenr. 1193).
For at give de friterede fiskestykker det sidste, delikate pift, foreskriver traditionen et stænk af malteddike rørt af eddikepulver. Den let syrlige sauce tartare fuldender serveringen – bland mayonnaise og yoghurt efter smag og tilføj finthakkede cornichoner, persille, dild, purløg, sennep og citron.
Som tilbehør anbefales grønne, let kogte ærter, som nogle steder serveres som puré. Dertil øl-fritter – skrællede og skårne kartofler, der trækker i en lage af øl og salt i et par timer, før de friteres til perfektion.
Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.
Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.