Skindstegt torskeryg på saute af grønkål, svampe og granatæbler

 • 1000 g torskeloin med skind
 • Smør og olie til stegning og montering
 • 2-3 skalotteløg
 • 250 g ribbet grønkål
 • 250 g mixede svampe
 • 1 stk granatæble
 • ½ dl hvidvin
 • 1 stk raddichiosalat

 

Fremgangsmåde

 1. Skær torsken i ti ens stykker og drys dem let med salt.
 2. Rens løgene og hak dem fint. Skær grønkål til passende stykker. Riv svampene i strimler og tag kernerne ud af granat æblet.
 3. Skindsteg torskestykkerne i smør og olie. Steg de hakkede løg i brunet smør og tilsæt grønkål og svampe. Når kålen ” klapper sammen ” tilsættes hvidvin. Sauteen samles ved at piske smør i til en lind konsistens.
 4. Fordel sauteen og raddichiosalat, lig den møre fisk på og drys granatæble kerner på retten.
 5. Pynt eventuelt af med spirer.


Tip til sommeropskrift:
Skift grøntkål ud med aspargesbroccoli, friske asparges og ærtespirer. Drys til sidst med frøn og hindebær.

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk