Personer: 50
Fremgangsmåde
Tomatsauce
500 g løg i tern
250 g gulerod i skiver
3,5 kg hakket flået tomat
50 g hvidløg, presset
35 g persillekviste (i sok)
35 g frisk timian (i sok)
1 g laurbærblade (i sok)
2,5 l vand
110 g grønsagsbouillon
4 dl vand (jævning)
300 g hvedemel (jævning)
10 g sukker
Fremgangsmåde
Løg, hakket flået tomat, hvidløg, vand, bouillon og krydderbuket kommes i en gryde og koges under låg ved svag varme i 1 time.
Krydderbuketten fjernes, og gulerødderne tilsættes. Vand og mel røres til jævning og tilsættes under omrøring.
Saucen koges 10 min. Tilsæt evt. sukker og smag til med salt og peber.
Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.
Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.