Bagt torskefilet i pande med tomat, svampe, aubergine og ricotta, toppet med pancetta

Personer: 10

 • 700 g torskefilet
 • 5 stk. tomater
 • 1 stk. aubergine
 • 350 g blandede svampe
 • 400 g ricotta
 • 3 fed hvidløg
 • 10 skriver pancetta
 • Hvidvin
 • Frisk timian

 

Fremgangsmåde

 1. Skær torsken i 10 ensartede stykker, drys dem med salt, og lad dem hvile et par timer.
 2. Skær tomater og aubergine i små tern, og riv/skær svampene i passende stykker.
 3. Smør 10 små pander eller små ildfaste skåle, fordel osten i portionerne, og kom grøntsager på toppen.
 4. Krydr hver anretning med hakket hvidløg, friskkværnet peber og timian. Læg et stykke torsk på, og kom lidt hvidvin ved.
 5. Kom en skive pancetta på hver, og bag dem ved hård varme.

 

Forslag til tilbehør
Godt groft brød.

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk