Fyldt røget lakseskive med stenbiderrogn, friske krydderurter og græsk yoghurt

Personer: 10

 • 20 skiver røget laks
 • 400 g græsk yoghurt
 • Friske krydderurter efter smag
 • Revet skal og saft af citron
 • Udvalg af grove salater
 • Olivenolie
 • Lynghonning
 • Salt og peber
 • 150 g stenbiderrogn eller kaviar

 

Fremgangsmåde

 1. Rør en creme af græsk yoghurt med hakkede krydderurter. Smagt til med citronsaft og -skal.
 2. Pluk salaten i grove stykker, og mariner den med olie, honning, citronsaft samt salt og peber.
 3. Fordel krydderurtecremen på lakseskiverne og smør det ud i et jævnt lag. Fold lakseskiverne i læg (så de ligner en bølge), og læg to bølger på hver tallerken.
 4. Kom lidt af den marinerede salat rundt om laksen, og pynt med stenbiderrogn ovenpå laksen. Pynt evt. også med små tomatstykker, krydderurter osv.

Forslag til tilbehør
Brød eller grissini.

 

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk