Cannelloni af røget tun, gorgonzolacreme og fast ost i flager

Personer: 10

 • 20 skiver røget tun
 • 200 g gorgonzola uden skorpe
 • 500 g græsk yoghurt
 • 200 g fast ost (Grana Padano, parmesan osv.)
 • 1 bk. roucola
 • 1 stk. hvidløg
 • 80 g pinjekerner
 • ½ dl olivenolie
 • 2 spsk. balsamico (mørk)
 • Flagesalt og friskmalet peber

 

Fremgangsmåde

 1. Rens hvidløget, skær fedene i skiver, og bag dem herefter i ovnen, til de er let sprøde. Rist pinjekernerne på en tør pande, og lad begge dele afkøle.
 2. Rør gorgonzola og græsk yoghurt sammen til en creme, der smøres ud på de røgede tunskiver. Skiverne rulles til hver sin lille roulade.
 3. Rucolaen renses og fordeles på ti tallerkner. To tunroulader kommes på hver anretning, der pyntes med flager af fast ost, bagte hvidløg og ristede pinjekerner.
 4. Slå olien og balsamicoen sammen, og dryp lidt på hver anretning. Med let hånd drysses flagesalt og frisk peber henover.

Forslag til tilbehør
Groft brød, italiensk type.

 

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk