Bagt squash med rimmet laks, hummer-mayo og syltede løg

Personer: 10

  • 350 g Polar Grand Cru rimmet laks i skiver
  • 1 stor squash
  • 2 små rødløg
  • 3 spsk. salatmayonnaise
  • 1 spsk. hummerfond, flydende
  • Rasp
  • Revet parmesan
  • 1 saft eller revet skal af en citron
  • Rød karse til pynt

 

Fremgangsmåde

1. Kog en lage af vand, eddike og sukker. Pil løgene, og skær dem i tynde både. Hæld den lune lage over, og stil på køl.
2. Skær squash i skiver på ca. 1 cm, og vend dem i smeltet smør. Læg dem på en bradepande med bagepapir, og drys med en blanding af rasp og parmesan.Bag dem i ovnen ved 200 grader i 5-6 min.

3. Rør mayonnaise med flydende hummerfond, og smag til med citron, salt og peber. Lad squashskiverne køle af, og anret dem med mayonnaise først og derefter den rimmede laks. Pynt med de syltede rødløg og karse.

 

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk