Bagt kræmmerhus af gravad laks fyldt med urter i sennep og dild

Personer: 10

 • 20 skiver gravad laks
 • 200 g pastinak
 • 200 g porre
 • 200 g knoldselleri
 • Frisk dild
 • 1 tsk. hel kommen
 • 2-3 spsk. dijonsennep
 • Pynt: små blandede salater og soltørrede tomater i små tern

 

Fremgangsmåde

 1. Rens grønsagerne, og skær dem i små tern. Giv dem et let opkog i letsaltet vand, og sigt vandet fra. Tilsæt hele kommen, og lad dem afkøle.
 2. Hak dilden fint og bland den i de afkølede grønsager. Rør dijonsennep i (kun lige nok til at grønsagerne hænger sammen).
 3. Del lakseskiverne, og fordel grønsagsblandingen på de 20 stykker laks. Rul dem herefter sammen til kræmmerhuse og sæt dem på en plade med smurt bagepapir. Bag kræmmerhusene ved høj varme til de er bagt (ca. 5 min.).
 4. Anret lidt salat på hver tallerken. Drys noget finthakket soltørret tomat på, og kom to kræmmerhuse på hver anretning. Pynt med frisk dild.

Forslag til tilbehør
Luftig sennepscreme og surbrød.

 

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk