Vi tager ansvar

Ansvar og forandring på menuen

Alle taler om ansvar for vores ressourcer. Om klimaforandringer. Om kampen mod madspild. Om ansvaret for sund og næringsrig kost, der kan medvirke til både velvære og bedre livstil.

Hos Polar Seafood vil vi gerne give dig, der har ansvar for forandring og fornyelse på menuen en håndsrækning. Gå på opdagelse her på sitet, hvor du finder tips om fisk og skaldyr som bæredygtigt bidrag til en buffet i forandring. Opskrifter og retter, der kan portionsanrettes uden spild. Produkter der er nøglehulsmærket eller findes som glutenfrie varianter. Opskrifter på nytænkning med de klassiske arter, der fiskes med respekt for fremtiden og forarbejdes med sans for det, det ikke mindst handler om: Smagen!

 

Smagen af bæredygtig fisk og skaldyr er også smagen af god samvittighed

Og det betyder noget, at vi passer på havets ressourcer. 

Derfor er bl.a. alle vores isinger, rødspætter, torsk, vildlaks og rejer MSC-mærkede, der sammen med ASC-mærkningen på bl.a. ørreder og dansk laks er din garanti for ansvarligt fiskeri og opdræt. Hertil kommer ØKO-mærkningen på først og fremmest udvalgte laks.

 

Langt de fleste af vores fisk og skaldyr er certificeret bæredygtige 

Bæredygtigt fiskeri betyder, at man passer på fiskebestande og at du respekterer fiskenes levesteder og bevarer beskæftigelsen for de mennesker, der er afhængige af fiskeri.

 

Lækker opskrift lige til at servere "Koldtvandsrejer på leje af fantasi af grønne ærter og syrlige salater"

Alaska sejfilet i tempura med MSC - ”Fish'n' chips" med grov krydderremoulade og kartoffel-/grønsags-frikassé

MSC

Vilde fisk kan få MSC-mærket, hvis de lever op til en række krav. Der skal værnes om fiskebestande og sikres bevarelse af økosystemer.

 

ASC

Fisk med ASC-mærket er opdrættet i dambrug på en miljøvenlig måde. Derfor skal vand-, plante- og fiskemiljøet være så naturligt og bæredygtigt som muligt.

 

Økologi

Fisk fra dam-og havbrug kan være økologiske – det kan, fisk der svømmer frit i havet ikke. Økologiske fisk har god plads – max. 25 kg fisk pr. 1.000 liter vand, og vandet skal være mættet med 60% ilt. Og så skal fodret være økologisk.

 

Glutenfri

Glutenfri - naturligvis helt uden gluten. Fisk er i sig selv glutenfrie, men i vores sortiment af panerede produkter finder du også glutenfrie varianter.

 

 

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk