Om os

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice-delen blev opkøbt i 2008 som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fisk og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter. Du kan få mere at vide om Polar Seafood koncernen ved at følge linket til koncernens hjemmeside eller se Polar Seafood koncernens videoer.

 

Polar Foodservice film

Forkælede fisk - Polar Grand Cru Laks

Så hvidt så godt - Røget hellefisk

Lækkerier uden røg - laks og hellefisk

Dansk vildtfanget laks

Vi puster ikke bare varm røg - Varmrøget laks

Vi har røget og rullet for dig - Lakse- og ørredroulade

Grønlandske rejer i lage

Grønlandske rejer

Håndpillede grønlandske rejer

Rejer fra det iskolde dyb - Skalrejer

Fiskefi’let og lækkert

Fiskefars

Fish & Chips - Det er så crispy

Når kun det bedste er godt nok

Polar Seafood koncern film

Polar Seafood Intro

Factories in Greenland

King and snow crab

Factories in Denmark

The pursuit for prawns and fish

Quality and Food Safety

Seafood i mere end 35 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 35 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 35 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk