Lakseroulade med flødeost på cremet rejesalat og marinerede vermicelli

Personer: 10

  • 20 stk. lakseroulade m. flødeost a 35 g
  • 200 g vermicelli (meget tynd spaghetti)
  • 75 g soltørrede tomater
  • Frisk basilikum efter smag
  • ½ dl olie
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 300 g rejer
  • 200 g grønne slikasparges
  • Frisk dild
  • 250 g mild aioli med citron
  • Pynt: sprøde salater

 

Fremgangsmåde

  1. Kog vermicellien og afkøl den, mariner den herefter med olie, hvidvinseddike, finthakkede soltørrede tomater og frisk basilikum. Lad den trække nogen tid.
  2. Skær skiver af lakserouladen, mens den stadig er let frossen, og lad dem tø op.
  3. Rens de grønne slikasparges, skær dem i tynde skiver, damp dem let i saltet vand, og lad dem herefter afkøle. Pres lidt af væden fra rejerne, bland begge dele op i aiolien, og smag til med friskhakket dild.
  4. Anret lidt af salaten på tallerknerne, og fordel rejesalaten i en lille bue. Lav en lille kugle af den marinerede vermicelli, og læg den ved. Anret nu to skiver lakseroulade på hver tallerken.

Forslag til tilbehør
Grissini

 

Aioli
1 fed hvidløg
Salt og peber
3 æggeblommer
1 tsk. dijonsennep
3 dl jomfruolivenolie
Citronsaft

 

Fremgangsmåde

  1. Pil hvidløgsfedet og bland det med æggeblommer, dijonsennep lidt citronsaft, salt og peber.
  2. Blend det herefter til en let skummende masse. Tilsæt olivenolien lidt efter lidt, til aiolien har en passende konsistens. Smag til med salt, peber og friskpresset citronsaft.

 

Seafood i mere end 30 år

Polar Seafood koncernen er med egne kvoter, fiskerflåde og fabrikker en af Skandinaviens største leverandører af seafood og har mere end 30 års erfaring i fiskeri og forædling af fisk og skaldyr. Polar Seafood blev etableret i 1984 som et salgs- og marketingselskab for en række selvstændige grønlandske rejetrawlere. I dag er Polar Seafood en af de største fiske- og skaldyrseksportører i Skandinavien og den største privatejede virksomhed i Grønland. Med mere end 30 års erfaring og over 1000 ansatte i koncernen, fortsætter Polar Seafood sin vækststrategi ved at investere i avancerede land- og søbaserede produktionsanlæg. Vores grønlandske og danske fabrikker er naturligvis certificerede efter internationale standarder på højeste niveau, og Polar Seafood har dermed hånd om hele processen fra fangst til levering.

Polar Seafood Foodservice

Polar Seafood Foodservice er en del af Polar Seafood koncernen. Foodservice delen blev opkøbt i 2008, som et led i Polar Seafood koncernens vækststrategi, hvor ønsket også var at levere kvalitetsfisk og -skaldyr til det danske foodservice-marked. I vores foodservice-afdeling bestræber vi os på at kunne levere fiske- og skaldyrsprodukter med et meget højt kvalitetsniveau, samtidig med at vi hjælper køkkenet med at gøre det enkelt og let at servere delikate retter.

Polar Seafoood Foodservice

Kontakt os

Polar Seafood Foodservice
H. E. Bluhmes Vej 30
DK-6701 Esbjerg
Tlf.: +45 87 23 50 70
Fax: +45 87 23 50 79
E-mail: info@polarfoodservice.dk

Cookie-politik: Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse og vurdere brugen af de enkelte elementer af sitet. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores brug af cookies